STANCIJA GLAVINI

Na Istarskom ladanjskom imanju od oko 30.000 m2, koje se nalazi na južnim padinama Dragućke Vale, smještena su 3 komforna restaurirana objekta koja čine jednu cijelinu, oazu za potpuni odmor u netaknutoj prirodi.
Glavni objekt je velika Villa renovirana u rustikalnom stilu sa svim modernim detaljima koja se sastoji od 5 spavaćih soba s 5 kupaonica, velikom kuhinjom, blagovaonom i dnevnom sobom za čitanje, TV-om, WIFI...i svim ostalim potrepštinama za ugodan boravak 10-12 osoba.

Pored Vile nalazi se objekt za relaksaciju, smješten uz vanjski bazen veličine 8x4m, sa saunom, fitness dijelom, tušem, toaletom i velikim roštiljem.

Pomoćna kuća ili kuća za goste je sa jednom spavaćom sobom, modernom kuhinjom, dnevnim boravkom, kupaonicom i velikom terasom s koje se prostire prekrasni pogledom na cijelu dolinu.

Ukupni smještajni kapaciteti su 2-4 gostiju. Izvan glavne sezone koja je srpnju i kolovozu, postoji mogućnost rentiranja samo male kuće.

Na imanju se bavimo se ekološkim uzgojem voća i povrća.

Tu se nalazi nasad od preko 300 stabala ekološki uzgajanih maslina, zatim raznog sezonskog voća (smokve, trešnje, višnje, jabuke, kruške, šljive..) i povrća koje koristimo u našoj kuhinji gdje koristimo samo namirnice iz ekološkog uzgoja.

Oko Ekološkog imanja Glavini nema objekata,buke i gradske vreve.
Ukoliko želite mir, tišinu, buđenje uz pjev ptica u mediteranskoj idili, sa prekrasnim krajolikom i netaknutom prirodom s puno pozitivne energije, koja odmara, opušta i oporavlja samim boravkom ovdje nećete biti razočarani.

Komfor, opuštanje i kvalitetno uživanje za sva čula, garantiraju da kad odete od nas Vaše baterije će biti napunjene, a Vi spremni za nove izazove.

Sigurni smo da će te htjeti brzo ponoviti iskustvo koje Vas čeka u našoj oazi u Istri, Ekološkom imanju Glavini.

STANCIJA GLAVINI

U jesen je moguće organizirati izlete i jedinstveni doživljaj lova na tartufe, berbu grožđa i maslina
te proizvodnju ulja i vina.

U zimi je odlična zabava uz tradicionalne maškare i obilazak sela i konoba u duge zimske noći. Proljeće je rezervirano za šparoge i ljekovito bilje, a ljeti će svako naći svoju zanimaciju u izobilju dešavanja u neposrednoj blizini. Ideja i misao vodilja bilo je da se Glavini restauriraju u duhu autohtone istarske arhitekture i da kao takvo ponudi iskonski osjećaj života u prirodnom i zdravom okruženju.
Marili smo da građevni materijali i implementirane tehnologije u obnovi objekta služe u svrhu što boljeg i ekološki prihvatljivog sistema i stila življenja. Osim funkcionalnosti držali smo i da estetski kriteriji ne odudaraju od izvornog stanja kuće. Sačuvane su kamene plohe i drvene grede u interijerima, kao i veliki dio restauriranog namještaja koji je prije bio u funkciji.

PONUDA STANCIJE GLAVINI

wellness

Gym, sauna

Individualne terapije i masaže

Wellness

Masaže

Individualni satovi yoge

Masaže

Detox paketi

3, 5 ili 7 dana

Nutricionističko savjetovanje

Detox paketi

Team Building

Programi za tvrtke

organizacije i pojedince

Team Building

Vjenčanja

U autentičnom ambijentu

za male i velike grupe

Vjenčanja

Radionice

Yoga, holističko zdravlje

Ayurveda, ekološka poljoprivreda

Radionice kuhanje

Stancija Glavini

Glavini 40-41A, Cerovlje,
10 000 Croatia

Tel. +385(0)52813458 
Gsm. +385(0)957304379 
Mail. info@glavini.com